HVEM ER VI? | Hej jeg hedder Ditte

Hej jeg hedder Ditte , det er mig der ejer tøj butikken LUSI ANNA i Nykøbing Mors, som webshoppen her - Imusthave.dk er en del af.

Lusi Anna blev startet helt tilbage i 1979 i Nykøbing Mors af 2 skønne kvinder, Helene og Lise. Dengang var den den første af sin slags i byen, modetøj til alle.

Jeg kom med på holdet som ‘ eftermiddags pige’ tilbage i 1998. Og nu er det så mig der står ved roret, og jeg elsker det hver eneste dag. 

Til at hjælpe mig har jeg nogle uundværlige personer i mit liv:

• Min søde svigermor Else Marie som hjælper til i butikken efter behov. 
• Min tålmodige familie der bakker op og hepper hele vejen og som står med et glas rødvin på sidelinien, både når der grædes og fejres.
• Mine dygtige, søde meget kompetente unge piger der kender butikken ud og ind og som har ansvaret i butikken når jeg er syg eller har brug for en fridag. 
• Mine søde sælgere hos leverandørerne som er både arrangeret, dygtige og tålmodige
• Mine kollegaer i gågaden hvor vores fysiske butik LUSI ANNA ligger For sammenhold i gågaden betyder ALT.
• Min mands fætter der er "Webshop ved alt fyren" og som altid redder mig når jeg træder for meget ved siden af i min kamp på seo, url` er og meta halløj

Så rigtig 🩵 hjertelig velkommen i min webshop, håber du nyder din shoppe oplevelse her hos os. Lad dig trygt friste af det smukke tøj fra ONLY, VERO MODA, JDY, PIECES OG VILA - og sig endelig til hvis vi kan hjælpe dig med noget. 

Husk du får gratis fragt ved køb over 300kr
Husk du kan let returnere igen
Husk hos os køber du modetøj til de bedste priser 

Så shop løs hjemme fra sofaen, vi håber du synes om din shoppeoplevelse hos imusthave.dk - en del af LUSI ANNA

Har du spørgsmål eller brug for at komme i kontakt med os? 
skriv til salg@lusianna.dk